Zoeken naar karaoke

  1. De Live Karaoke Band! Home. Altijd al een keer op het podium willen staan? Benieuwd hoe het voelt om met een live band voor publiek te zingen? Dan is dit is je kans! De Live Karaoke Band maakt van elke gelegenheid een feest en is tevens inzetbaar als professionele cover-band. We zijn ook te boeken voor bedrijfsfeesten festivals of in de kroeg. Stuur een bericht via de contact pagina en we nemen contact met je op.
  2. punk rock heavy metal karaoke. Over the years this Dutch band has helped hundreds of singers conquer stage fright and enjoy the ultimate rock roll experience in performing before an audience with a kick ass rock band! The comcept is simple.get on stage and Shout it out loud! Groningen Benzinebar 17 Jan 2014. Utrecht dB's 8 Febr 2014. Mariaheide Momfest 15 Febr 2014.
  3. Wat er ook gebeurt? Altijd blijven zingen! Killer Karaoke RTL.NL. In het spraakmakende Killer Karaoke nemen kandidaten het tegen elkaar op tijdens de meest extreme komische en pijnlijke zangopdrachten. Killer Karaoke gaat verder veel verder dan alle andere zangcompetities op tv. De deelnemers die meedoen aan dit programma moeten bereid zijn hun angsten te overwinnen pijn te doorstaan en vernederingen te ondergaan met als ultieme prijs een geinig geldbedrag. Bij de invulling van de gruwelijke zangopdrachten moet gedacht worden aan elektrische schokken en geblinddoekt door een cactusdoolhof lopen. Voor alle deelnemers geldt wat er ook gebeurt stop niet met zingen!